IMG_6521.jpg

MAALTIJDEN

Voor meer kracht en energie

 

Zodra je net een kindje hebt, wil goed voor jezelf zorgen er al snel bij in schieten. Maar het is juist
belangrijk om in deze periode goed, gezond en genoeg te eten. Voeding speelt een belangrijke rol in
het herstelproces na de bevalling. De bevalling heeft je waarschijnlijk veel energie gekost en je
lichaam heeft gezonde voeding nodig om weer op krachten te komen.

BELANGRIJK VOOR HET HELE GEZIN

Door vermoeidheid en gebroken nachten is het verleidelijk om naar de gemakkelijke, kant en klaar maaltijden of snacks te grijpen maar juist nu hebben jullie voeding met bouwstoffen nodig!
Voeding die voldoende vitamines, mineralen en andere voedingsstoffen bevatten. Dit is niet alleen voor jou belangrijk want ook je kindje profiteert ervan wanneer jij borstvoeding
geeft. En je partner kan in deze periode ook nét dat beetje extra energie gebruiken om de gebroken nachten beter te kunnen doorstaan!

MAALTIJDEN NA DE BEVALLING

Willen jullie geen omkijken hebben naar het klaarmaken van gezonde maaltijden die eerste periode met jullie baby? Ik kan jullie hierbij helpen door de maaltijden te verzorgen. Ik maak verse, pure en gemakkelijk opneembare voeding voor jullie klaar die het herstel bevordert en het spijsverteringsstelsel effectiever laat functioneren. Het geeft een boost aan het immuunsysteem en helpt om helder te denken. Het hele gezin profiteert hiervan!

MEALTRAIN

Je kunt ook vrienden, familie, buren en collega’s vragen om na de bevalling om beurten te koken voor jullie gezin. De meeste mensen vinden het heel fijn om iets te kunnen betekenen, maar ze weten niet altijd goed op welke manier. Je kunt ze onderdeel maken van een mealtrain. Het organiseren van een mealtrain vraagt tijd en coördinatie. Iets waar het in de kraamperiode nog al eens aan ontbreekt! Ik help jullie hier graag bij door dit van jullie over te nemen.

MAALTIJDEN IN HET EERSTE JAAR

Het eerste jaar met een kindje kan intens zijn. De continue verzorging en de gebroken nachten kunnen jullie opbreken. Het kan dan moeilijk zijn om de energie op te brengen voor het bereiden van voedende maaltijden. Om toch gezonde maaltijden op tafel te krijgen, ben ik ook beschikbaar voor jullie in het eerste jaar na de bevalling. Want om weer energie op te kunnen bouwen is gezonde voeding onmisbaar!

 

Het verzorgen van de maaltijden is maatwerk. Het tarief hangt af van hoe vaak en hoe lang jullie gebruik willen maken van mijn aanbod. En of ik zelf de maaltijden kom verzorgen, of alleen een mealtrain voor jullie opzet. Informeer bij interesse naar de mogelijkheden!