IMG_6549.jpg

YOGA NA DE BEVALLING

Yoga op maat voor een goed herstel

 
IMG_6613.jpg

BEN JE PASGELEDEN BEVALLEN EN OP ZOEK NAAR EXTRA ONDERSTEUNING BIJ JE FYSIEKE HERSTEL EN HET OPBOUWEN VAN KRACHT?

Yoga is een zeer veilige manier om fysieke inspanningen na de bevalling mee op te bouwen! Ik ben gespecialiseerd in bekkenbodemyoga en heb daarnaast ook veel kennis over andere veelvoorkomende klachten en ongemakken. Yoga kan je helpen te wennen aan het nieuwe leven als moeder en met het vinden van een nieuwe balans.


Ik leer je welke buik- en bekkenoefeningen van belang zijn en bied jou een moment van rust, warmte en ontspanning. Als je wilt, pas ik massagetechnieken toe voor jou en je baby.


Ik bied mijn yogalessen na de bevalling privé aan zodat ik op maat een les voor jou kan samenstellen. Hierbij kan ik goed rekening houden met eventuele klachten of ongemakken die bij jou spelen. Ik kom bij jou thuis en je baby mag gewoon bij jou in de buurt blijven! Wil je liever even de deur uit? Je bent ook welkom voor een les in de studio in Hoogland (Amersfoort).

Kijk hier voor meer informatie over de tarieven.

Nieuw: nu ook online!

I.p.v. privélessen kun je er nu ook voor kiezen om zelf thuis aan de slag te gaan!

Ik heb een online serie ontwikkeld specifiek voor na de bevalling. De serie bestaat uit 3 korte yogalessen en leert je op een effectieve en verantwoorde manier de kracht in je lichaam weer op te bouwen.